Herbron jezelf op een magische plek

Laat je betoveren door de lichte energie van deze fijne plek. De vakantiewoning is met ruim 120 m2, lichte muren en authentieke houten balken ruim en knus tegelijk. De binnencour nodigt uit tot buiten leven. In de tuin vind je een authentieke Limburgse hoogstamfruitgaard, met onbespoten kersen, appels, peren, pruimen, walnoten en hazelnoten. De biologische moestuin staat vol met bessenstruiken en seizoengroenten.

In de siertuin springt je blik van plant tot plant. Zeldzame lokale soorten vinden spontaan hun natuurlijke habitat. Hier loop je pardoes tegen bijzondere planten en dieren aan. De das is de trots van de streek en samen met het hert, het everzwijn, de vos en de egel, de buizerd, de ijsvogel, de oehoe en de specht grasduint hij door het dal. Wees welkom in deze heerlijkheid en herbron jezelf met deze fijne energie.

Bekijk de beschikbaarheid voor Vakantiehuis In het Dal van Schophem **** en reserveer direct!

Aankomst:

Vertrek:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken...

Vul je gegevens in

0

Discount:


Samenvatting van je reservering

Dankjewel voor je reservering! Je ontvangt zometeen een samenvatting van je reservering op . Nadat wij je reservering hebben gezien en goedgekeurd, ontvang je een definitieve bevestiging.

Aankomst: - Verander
Vertrek: - Verander
Aantal nachten:
Volwassenen: - Verander
Kinderen: - Verander
Accommodatie: - Verander

Accommodatieprijs: €
Price includes:
Prijs voor extra diensten: -
Coupon discount amount: €
Discount amount: €

Eindschoonmaak: €

Totale bedrag (incl. €70,- voor eindschoonmaak): €

We kijken ernaar uit je te begroeten!

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Bezig...

 

Vakantiehuis in de Voerstreek

“De vakantiewoning was erg fijn én brandschoon. We zijn helemaal ontspannen en met nieuwe energie weer terug in het dagelijkse leven gestapt. We komen in het voorjaar terug!”

Pascale en Jeroen, Maastricht
Wandelen in de Voerstreek
“Wat zo heerlijk is aan wandelen in de Voerstreek, is het afwisselende landschap. Het ene moment loop je door het bos, dan door een dorpje, om het volgende moment verrast te worden met een weids uitzicht over de heuvels. De wandelroutes zijn goed verzorgd, er staan overal bankjes en ook het eten en drinken is nooit ver weg. Het is dus altijd genieten en In het Dal van Schophem is daarvoor ons favoriete vertrekpunt!”
Herman en Hellie, Middelburg

“Wij vonden ons verblijf In het Dal van Schophem erg aangenaam op verschillende vlakken: mooie locatie, erg proper en verzorgd, veel ruimte, alles aanwezig wat je nodig hebt, aandacht voor het milieu. We hebben dit fantastische verblijf direct aangeraden aan onze familie en vrienden.”

Kristine, Steven, Storm en Sterre, Asse

“Het is ons wederom zeer goed bevallen. Het huisje is werkelijk uitstekend uitgerust. Alles is aanwezig, functioneert en is in goede staat. Verder vind ik het ook fijn dat jullie de huurders hun gang laten gaan. Jullie zijn enthousiast, betrokken en toegankelijk. Perfect. De rust die het huisje en locatie uitstralen, is zeer aangenaam.”

Hans, Mara en Renée, Enschede
“Wij vonden het echt heel fijn bij jullie in het huisje. Ruim en toch knus, schoon, goede bedden, genoeg kastruimte, boeken om te lezen, prachtige omgeving om in te wandelen, superfijn huisje, lieve verhuurders, goede energie. Rustgevend door de stilte.”
Ineke en Ruud, Eindhoven