Stuur ons een bericht

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Contactgegevens

  In het Dal van Schophem is tijdelijk gesloten

  Wegens overname door nieuwe eigenaars is In het Dal van Schophem – A Very Zen Bed & Bio tijdelijk gesloten. Vanaf 2022 ben je weer van harte welkom!

  In het Dal van Schophem****
  A Very Zen Bed & Bio
  Schophem 66
  3798 ‘s-Gravenvoeren

  Telefoon: een nieuw telefoonnummer volgt
  E-mail: welkom@dalvanschophem.be

  Aankomst In het Dal van Schophem

  Als je van de autoweg afrijdt, krijg je direct een vakantiegevoel. Groene, glooiende heuvels, uitgestrekte weides met de voor Limburg zo typerende fruitbomen, gelukkige koeien en wuivend graan maken dat je automatisch rustiger gaat rijden. Je bent er bijna.

  Je komt aan in ’s Gravenvoeren en rijdt langzaam door de dorpskern. Even buiten het dorp zie je een bordje ‘Schophem’. Hier moet je zijn. Bij het bordje ‘Dal van Schophem’ sla je linksaf. Rechts onderaan het bergje piept de oude hoeve al tussen de bomen door, het hellingbos in de rug. Aan de voorzijde is er parkeerruimte voor je beschikbaar.

  Bekijk de beschikbaarheid voor Vakantiehuis In het Dal van Schophem **** en reserveer direct!

  Aankomst:

  Vertrek:

  Volwassenen:

  Kinderen:

   

   

  Zoeken...

  Vul je gegevens in

  0

  Discount:


  Samenvatting van je reservering

  Dankjewel voor je reservering! Je ontvangt zometeen een samenvatting van je reservering op . Nadat wij je reservering hebben gezien en goedgekeurd, ontvang je een definitieve bevestiging.

  Aankomst: - Verander
  Vertrek: - Verander
  Aantal nachten:
  Volwassenen: - Verander
  Kinderen: - Verander
  Accommodatie: - Verander

  Accommodatieprijs: €
  Price includes:
  Prijs voor extra diensten: -
  Coupon discount amount: €
  Discount amount: €

  Eindschoonmaak: €

  Totale bedrag (incl. €70,- voor eindschoonmaak): €

  We kijken ernaar uit je te begroeten!

  Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

  Bezig...

   

  Vakantiehuis in de Voerstreek

  “De vakantiewoning was erg fijn én brandschoon. We zijn helemaal ontspannen en met nieuwe energie weer terug in het dagelijkse leven gestapt. We komen in het voorjaar terug!”

  Pascale en Jeroen, Maastricht
  Wandelen in de Voerstreek
  “Wat zo heerlijk is aan wandelen in de Voerstreek, is het afwisselende landschap. Het ene moment loop je door het bos, dan door een dorpje, om het volgende moment verrast te worden met een weids uitzicht over de heuvels. De wandelroutes zijn goed verzorgd, er staan overal bankjes en ook het eten en drinken is nooit ver weg. Het is dus altijd genieten en In het Dal van Schophem is daarvoor ons favoriete vertrekpunt!”
  Herman en Hellie, Middelburg

  “Wij vonden ons verblijf In het Dal van Schophem erg aangenaam op verschillende vlakken: mooie locatie, erg proper en verzorgd, veel ruimte, alles aanwezig wat je nodig hebt, aandacht voor het milieu. We hebben dit fantastische verblijf direct aangeraden aan onze familie en vrienden.”

  Kristine, Steven, Storm en Sterre, Asse

  “Het is ons wederom zeer goed bevallen. Het huisje is werkelijk uitstekend uitgerust. Alles is aanwezig, functioneert en is in goede staat. Verder vind ik het ook fijn dat jullie de huurders hun gang laten gaan. Jullie zijn enthousiast, betrokken en toegankelijk. Perfect. De rust die het huisje en locatie uitstralen, is zeer aangenaam.”

  Hans, Mara en Renée, Enschede
  “Wij vonden het echt heel fijn bij jullie in het huisje. Ruim en toch knus, schoon, goede bedden, genoeg kastruimte, boeken om te lezen, prachtige omgeving om in te wandelen, superfijn huisje, lieve verhuurders, goede energie. Rustgevend door de stilte.”
  Ineke en Ruud, Eindhoven